Kerst & Sinterklaas

Kerst draaiorgel

In de aanloop naar kerst zijn de draaiorgels in kerstsfeer aangekleed. Prachtige lampjes en kerstversieringen geven de draaiorgels een bijzondere sfeer. Het kerstrepertoire omvat álle kerstliedjes uit álle windstreken, zowel modern als klassiek!

kerst draaiorgel

De orgelman trekt zijn Charles Dickens outfit aan, of verschijnt ten tonele als heuse Kerstman! Laat de Kerstman promotiefolders uitdelen of iets lekkers voor de kinderen! Iedereen kan op de foto met de Kerstman!

Al rondrijdend met het grote Kerst draaiorgel brengt de Kerstman of Charles Dickens het echte kerstgevoel. It’s the season to be Jolly! Maak van uw kerst-event iets speciaals! Boek het Gezellige Kerst draaiorgel!

U boekt het Kerst draaiorgeltje met Kerstman ofDickens orgelspeler, of de Kerstman met het grote Kerstdraaiorgel voor € 708,50 incl BTW en transportkosten door héél NL. Het optreden duurt 4 keer 40 minuten in een tijdsbestek van 4 aaneengesloten uren.

Sinterklaas Draaiorgel

Met Sinterklaas kunt u het Gezellige Sinterklaas Draaiorgel boeken! Met prachtige Sinterklaas decoratie en een echte MuziekPiet rijdt het draaiorgel door uw winkelstraat of evenemententerrein.

Sinterklaas draaiorgel

Het Gezellige Sinterklaas draaiorgel is een vaste gast bij de officiële intochten in Amsterdam. De tijden veranderen en Piet past zich natuurlijk aan! U kunt daarom bij ons altijd kiezen voor een conventionele Piet of een Roetveeg Piet! het wordt er niet minder gezellig om, ook door het repertoire, die ALLE bekende Sinterklaasliedjes omvat!

U boekt de gezellige muzikale Roetveegpiet met het kleine of het grote draaiorgel voor € 708,50 incl BTW en transportkosten door heel NL. Het optreden duurt 4 keer 40 minuten in een tijdsbestek van 4 aaneengesloten uren.

Meer informatie?

Bel met Peter Dekker op 06-22216277 of stuur een e-mail!