Groot draaiorgel

Groot draaiorgel – “De Duckstad” is het grote straatorgel waar iedereen vrolijk van wordt! De bellen, de trommels, bekkens, kleppers en fluiten zijn magisch! De mooie houten beelden, die met hun stokje op de bel de maat meeslaan kent iedereen nog uit zijn jeugd!

Nostalgie

Draaiorgels zijn er in alle soorten en maten. “De Teddybeer” is in zijn soort niet de grootste, maar wél de gezelligste! Door aanvulling van het bestaande boekensysteem met een vernuftig stukje midi-techniek, beschikt het orgel over een repertoire van meer dan 1700 muziekstukken! van Oud-Hollandse meezingers (Het kleine Café aan de haven, de Vogeltjesdans, de Zuiderzeeballade enz enz) tot de bekendste hits van tegenwoordig (Savage love, Fliep Flap – Pilfingerdansen, Michael Jackson, Blöf, Jan Smit, André Hazes enz)

Feestje voor de deur

Met “De Duckstad” wordt een felicitatie van de jarige, het bruidspaar of jubilaris een ware happening! Met het “Lang zullen ze leven” komt het orgel spelend de straat in gereden, gevolgd door een heuse aubade van 20 minuten met de liedjes van úw keuze! Deze felicitatie-act is geschikt voor jong en oud en brengt altijd een glimlach op uw gezicht! U boekt de Felicitatie- act al voor €272,50 inclusief transport en BTW door héél Nederland!

Toeristische attractie

Met het Holland pakket tovert u dit draaiorgel om tot een echte publiekstrekker bij toeristische aangelegenheden! Uw bezoekers kunnen, samen met de orgelman in zijn Hollandse outfit, op de foto in de reuzeklompen. Met het grote draaiorgel op de achtergrond geeft dit een prachtig aandenken aan hun bezoekje aan Nederland, of wellicht de gasten van uw feestje met het thema Holland! U kunt een optreden ook combineren met het kleine draaiorgeltje!

Tarieven

Felicitatie – 20 minuten€ 272,50
t/m 1 uur€ 354,25
t/m 2 uur€ 408,75
t/m 3 uur€ 517,75
t/m 4 uur€ 599,50
Alle prijzen zijn inclusief 
transport en
9% BTW
De orgelman treedt altijd op in een mooi Hollands kostuum,
maar kan deze ook aanpassen naar uw wensen!
Denk bijvoorbeeld aan een Frans thema, Circus,
Tiroler / Oktoberfest, Kerstman, Charles Dickens, etc. etc.
Vraag naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Bel met Peter Dekker op 06-22216277 of stuur een e-mail